sk   en

1 2 3 4 6

O SEVISe

Kapitálový trh a investovanie

Pohľad právnika

Dane

Prognózy

Zaujímavosti

Martin Lopušan

Martin Lopušan

konzultant

E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
štvrtok, 20 december 2012 17:15

Rybačka a lá SEVIS

Za 20 rokov pôsobenia na trhu sme si vybudovali povesť spoľahlivého obchodného partnera, ktorý sa môže pochváliť stovkami úspešných pracovných vzťahov. Mnohé z nich sa preklopili až do vzťahov priateľských, preto nás niektorí z vás poznajú nielen z obchodných stretnutí ale aj z menej formálnych akcií, kedy sa spolu nestretávame za účelom realizácie konkrétneho obchodu. Možností na neformálne stretnutie je v dnešnej dobe veľa – či už sú to rôzne športové turnaje, kultúrne podujatia, charitatívne akcie a veľa ďalších. My v SEVISe však máme radi originalitu.

V tohtoročnom májovom čísle nášho newslettra sme vás informovali o tom, že naša spoločnosť SEVIS, a.s. vydala svoju historicky prvú emisiu vlastných dlhopisov. Po polroku primárneho upisovania môžeme oznámiť, že táto emisia je tesne pred jej úplným upísaním. Keďže ďalší investori prejavili záujem o nákup dlhopisov, rozhodli sme sa pre vydanie druhej emisie dlhopisov s názvom SEVIS 002.